På scb.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Konjunkturlöner för privat och offentlig sektor

Denna statistik uppdateras inte längre. Publiceringen av konjunkturstatistik, löner för privat och offentlig sektor (AM47), som har varit en sammanställning av konjunkturlönestatistiken för privat och offentlig sektor, upphörde årsskiftet 2008/2009.

Visa mer
För denna statistik ansvarar
Medlingsinstitutet

Närliggande statistik

KonjunkturLön

Tabeller och diagram

Visa alla
Visa alla

Läs mer

Statistiknyheter

De genomsnittliga löneförändringarna för de tretton senaste månaderna var inom privat sektor 3,6 procent för arbetare och 3,2 procent för tjänstemän. För den statliga sektorn var genomsnittet 3,0 procent. För kommuner och landsting var motsvarande genomsnitt 1,7 procent respektive 2,9 procent.

Läs hela statistiknyheten
Rapporter

Titel
Typ
Datum
Visa alla

Om statistiken

Dokumentation

Våra statistikundersökningar dokumenteras på tre olika sätt för att beskriva olika aspekter av statistiken - kvaliteten, framtagningen och det detaljerade innehållet.

Dokumentationerna som beskriver kvaliteten är de mest lättillgängliga. De kan du använda för tolkning och förståelse av den publicerade statistiken.

De två andra sätten beskriver hur statistiken tas fram och de olika undersökningarnas detaljerade innehåll. De är mer omfattande i sina beskrivningar och vänder sig till dig som vill göra jämförelser mellan olika statistikundersökningar, eller till dig som vill göra specialbearbetningar där vår statistik ingår.

Statistikens kvalitet, Beskrivning av statistiken (BaS)

Statistikens framtagning, (SCBDOK)

Statistikservice

 010-479 50 00

 

Vardagar 
9.00–12.00, 13.00–16.30

Kontakta oss

lonestat@scb.se

Kortadress : http://www.scb.se/am0118