På scb.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Månatlig bränsle-, gas- och lagerstatistik

Nästa publicering: 2016-12-19

Statistiken visar tillförsel, förädling och leveranser till slutkonsument av olika oljeprodukter, förnyelsebara och fossila bränslen samt naturgas. Leveranser av petroleumprodukter fördelad på förbrukarkategori. Från redovisningen för januari 2011 redovisas fordonsgas på Leveranser av fordonsgas.

Visa mer
För denna statistik ansvarar
Energimyndigheten

Närliggande statistik

Bränsle

Tabeller och diagram

Utvalda tabeller och diagram

Tabeller över månadsvärden

Tabeller över kvartalsvärden

Visa alla
Visa alla

Om statistiken

Dokumentation

Våra statistikundersökningar dokumenteras på tre olika sätt för att beskriva olika aspekter av statistiken - kvaliteten, framtagningen och det detaljerade innehållet.

Dokumentationerna som beskriver kvaliteten är de mest lättillgängliga. De kan du använda för tolkning och förståelse av den publicerade statistiken.

De två andra sätten beskriver hur statistiken tas fram och de olika undersökningarnas detaljerade innehåll. De är mer omfattande i sina beskrivningar och vänder sig till dig som vill göra jämförelser mellan olika statistikundersökningar, eller till dig som vill göra specialbearbetningar där vår statistik ingår.

Statistikens kvalitet, Beskrivning av statistiken (BaS)

Statistikens framtagning, (SCBDOK)

Kontakta oss

Frida Hagström, 010-479 67 52

frida.hagstrom@scb.se

Kortadress : http://www.scb.se/en0107